Gezici Teknik Servis

Güvenlik kameralarını cepten ve uzaktan izleme

Güvenlik kameralarını cepten ve uzaktan izleme

Güvenlik kameralarını cepten ve uzaktan izleme Cep telefonunuzdan ev yada iş yerinizde takılı olan güvenlik kamerası görüntülerini izleyebilirsiniz. Cep telefonunuzdan güvenlik kamerası izlemek için yapmanız gereken işlemler şunlardır.

servis numarası

1- Kameralarınızın takılı olduğu kamera kayıt cihazı için gerekli olan cep telefonu izleme yazılımının ismini öğrenmeli ve telefonunuzun uygulama indirme bölümüne girip telefonunuza kamera izleme yazılımını indirin.

2- Kamera kayıt cihazının bağlı olduğu Adsl modem statik ip adresini öğrenmelisiniz. İp adresini öğrenmek için o modeme bağlı herhangi bir bilgisayarda www.google.com.tr adresine girip arama kısmına ip adresim yada my ip yazdığınızda google arama sonuçlarında ilk sırada gelen siteye girerek ip adresinizi öğrenebilirsiniz. İp adresiniz sabit değil ise DVR Kayıt cihazınızın P2P desteği olması gerekmektedir.

servis numarası

( Kamera görüntülerinizi izleyebilmeniz için modem port yönlendirme işlemini yapılı olması gerekmektedir. Eğer modem ayarları  yapılı değil ise port açma kategorisindeki konuları inceleyerek modeminizin portlarını açabilirsiniz. )

3- İp adresimizi öğrendikten sonra cep telefonumuza indirdiğimiz kamera izleme yazılımını açıp gerekli ayarları yaptıktan sonra güvenlik kameralarımız görüntülerini cep telefonumuzdan izleyebiliriz.

Cep telefonumuz android ise  kamera izleme yazılımını indirmek için google play uygulamasını açıp program ismini arattırarak yazılımı cep telefonumuza indirebiliriz.

servis numarası

Cep telefonumuz iphone ise telefonumuzdaki app store bölümüne girip kamera izleme yazılımını indirebilirsiniz. Bir çok dvr kayıt cihazı sadece android ve i phone telefonlar için uygulamaları bulunmaktadır. Diğer işletim sitemlerine sahip telefonlar için izleme yazılımı bulamayabilirsiniz. Örneğin nokia symbian işletim sitemine sahip telefonlar için kamera izleme yazılımı yok denecek kadar azdır yada windows mobile işletim sistemli telefonlar için bir çok güvenlik firması kamera izleme yazılımını daha yeni yeni hazırlamaktadır.

servis numarası

Cep telefonu kamera izleme programları 

Sıklıkla kullanılan programlar

meye, emeye, imeye, vmeye, meyepro, nvsip, cenova, uranium, umeye, hdeye gibi cesitli programları app store ve google playda bulabilirsiniz.

Tüm bunlara rağmen halen güvenlik kameralarınızı cepten yada uzaktan izleyemiyorsanız aşagıdaki telefon numarasından servis yazdırabilirsiniz.

İstanbul avrupa bölgesindeki ekiplerimiz aynı gün sorununuzu çözeceklerdir.

servis numarası

prednisolon 5mg kaufen

0 Reviews

2 Yorum

  1. NEVİN's Gravatar NEVİN
    Mart 1, 2017    

    SİTENİZ ÇOK GÜZEL İSTANBUL DIŞINDAKİ YERLERE HİZMET VERİYORMUSUNUZ BİLGİNİZİ RİCA EDİYORUM

    • admin's Gravatar admin
      Mart 2, 2017    

      İlginize teşekkür ederiz.
      Gerekli bilgilendirme mail adresinize yapılmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Etiket Bulutu

Avenir kamera kayıt cihazı tamiri Balitech kamera kayıt cihazı tamiri Cenova kamera kayıt cihazı tamiri en iyi güvenlik kamerası en ucuz güvenlik esenler kamera servisi esenyurt kamera servisi goldnet kamera kayıt cihazı tamiri güneşli kamera servisi güneşli kamera sistemleri Güngören kamera servisi güvenlik kamera güvenlik kamera kurulumu güvenlik kamera markaları güvenlik kamera servisi güvenlik kamera sistemleri kurulumu güvenlik kamerası güvenlik kamerası fiyat güvenlik kamerası fiyatı güvenlik kamerası kurulumu güvenlik kamerası markaları güvenlik kamerası montajı güvenlik kamerası servisi güvenlik kamera teknik servis Haikon kamera kayıt cihazı tamiri Hikvision kamera kayıt cihazı tamiri kamera arıza kamera ayar kamera güvenlik kamera kayıt cihazı tamiri kamera kurulum kamera montaj Kamera Sistemleri kamera teknik servis lg tv duvara montaj Neutron kamera kayıt cihazı tamiri Retro kamera kayıt cihazı tamiri Sefaköy kamera servisi Yenibosna Güvenlik Kamera Sistemleri yenibosna kamera yenibosna kamera arıza Yenibosna kamera servisi Yenibosna Kamera Sistemleri yenibosna kamera tamiri çanak anten kurulumu ALARM (4)
avcılar (1)
BİLGİSAYAR (1)
İtfaiye Ruhsatı Nasıl Alınır (4)
KAMERA (115)
Kamera (18)
Kamera Genel Bilgiler (7)
kamera sistemleri (20)
Klima Elektrik Tesisat (1)
Kombi Elektrik Tesisat (1)
Notebook (1)
REFERANS (1)
Servisimiz Olun (1)
TELEVİZYON (13)
tv montaj (5)
Uncategorized (6)
UYDU (47)
Uydu Genel Bilgiler (3)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Hizmetlerimiz

Call Now ButtonHemen Ara
Önceki yazıyı okuyun:
Türksat 4a güncellemesi hizmeti

İstanbul avrupa bölgesinde her semte Türksat 4a güncellemesi yapılır. Bilindiği üzere "Türksat’tan yapılan açıklamada, 4A uydusuna geçişin 17 Eylül’ü 18...

Kapat