Güvenlik kameralarını cepten ve uzaktan izleme

Güvenlik kameralarını cepten ve uzaktan izleme

Güvenlik kameralarını cepten ve uzaktan izleme Cep telefonunuzdan ev yada iş yerinizde takılı olan güvenlik kamerası görüntülerini izleyebilirsiniz. Cep telefonunuzdan güvenlik kamerası izlemek için yapmanız gereken işlemler şunlardır.

1- Kameralarınızın takılı olduğu kamera kayıt cihazı için gerekli olan cep telefonu izleme yazılımının ismini öğrenmeli ve telefonunuzun uygulama indirme bölümüne girip telefonunuza kamera izleme yazılımını indirin.

2- Kamera kayıt cihazının bağlı olduğu Adsl modem statik ip adresini öğrenmelisiniz. İp adresini öğrenmek için o modeme bağlı herhangi bir bilgisayarda www.google.com.tr adresine girip arama kısmına ip adresim yada my ip yazdığınızda google arama sonuçlarında ilk sırada gelen siteye girerek ip adresinizi öğrenebilirsiniz. İp adresiniz sabit değil ise DVR Kayıt cihazınızın P2P desteği olması gerekmektedir.

( Kamera görüntülerinizi izleyebilmeniz için modem port yönlendirme işlemini yapılı olması gerekmektedir. Eğer modem ayarları  yapılı değil ise port açma kategorisindeki konuları inceleyerek modeminizin portlarını açabilirsiniz. )

3- İp adresimizi öğrendikten sonra cep telefonumuza indirdiğimiz kamera izleme yazılımını açıp gerekli ayarları yaptıktan sonra güvenlik kameralarımız görüntülerini cep telefonumuzdan izleyebiliriz.

Cep telefonumuz android ise  kamera izleme yazılımını indirmek için google play uygulamasını açıp program ismini arattırarak yazılımı cep telefonumuza indirebiliriz.

Cep telefonumuz iphone ise telefonumuzdaki app store bölümüne girip kamera izleme yazılımını indirebilirsiniz. Bir çok dvr kayıt cihazı sadece android ve i phone telefonlar için uygulamaları bulunmaktadır. Diğer işletim sitemlerine sahip telefonlar için izleme yazılımı bulamayabilirsiniz. Örneğin nokia symbian işletim sitemine sahip telefonlar için kamera izleme yazılımı yok denecek kadar azdır yada windows mobile işletim sistemli telefonlar için bir çok güvenlik firması kamera izleme yazılımını daha yeni yeni hazırlamaktadır.

Cep telefonu kamera izleme programları 

Sıklıkla kullanılan programlar

meye, emeye, imeye, vmeye, meyepro, nvsip, cenova, uranium, umeye, hdeye gibi cesitli programları app store ve google playda bulabilirsiniz.

Tüm bunlara rağmen halen güvenlik kameralarınızı cepten yada uzaktan izleyemiyorsanız aşagıdaki telefon numarasından servis yazdırabilirsiniz.

İstanbul avrupa bölgesindeki ekiplerimiz aynı gün sorununuzu çözeceklerdir.

prednisolon 5mg kaufen

0 Reviews

Güvenlik kameralarını cepten ve uzaktan izleme” hakkında 2 yorum

  1. SİTENİZ ÇOK GÜZEL İSTANBUL DIŞINDAKİ YERLERE HİZMET VERİYORMUSUNUZ BİLGİNİZİ RİCA EDİYORUM

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir